Onze services

Autobelettering

Autoreclame is een prachtige manier om uw bedrijf of product te presenteren. Zo komt het namelijk dagelijks onder de aandacht bij een groot aantal mensen. Ongemerkt wordt de reclame opgenomen waardoor herkenning ontstaat. Dit leidt weer tot naamsbekendheid, wat een perfecte manier is om uw imago te versterken.

Reclameborden

Reclameborden (Billboards) zijn reclame-uitingen die in de openbare ruimte geplaatst worden en daarmee tot de buitenreclame gerekend worden. Reclameborden kunnen bijdragen tot de juiste identiteit en communicatie van uw bedrijf of instelling. Langs sportvelden, op de beurs of voor uw bedrijfspand, OptiVorm Reclame ontwerpt, produceert en monteert op maat van uw persoonlijke wensen.

Huisstijl

Een sterk merk begint met een professionele huisstijl! Wij bieden een complete branding-ervaring aan, van het ontwerpen van een aansprekend logo tot het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website en professioneel drukwerk. Laat ons u helpen om een solide en herkenbare basis te creëren voor uw bedrijf.

Raambelettering

Raambelettering is een zeer bekende vorm van het zichtbaar maken van uw bedrijf. Meestal wordt dit gedaan in combinatie met de andere mogelijkheden van Gevelreclame. Het geeft een professionele uitstraling aan uw pand en zorgt ervoor dat u sneller gevonden wordt.

Er is ontzettend veel mogelijk als het gaat om raambelettering. Benieuwd wat mogelijk is voor uw pand?

Buiten - en binnenreclame

Van een bord langs het sportveld tot aan grote bouwborden, wij leveren het compleet in uw eigen huisstijl. Bij binnen reclame kunt u denken aan bewegwijzering, foto’s op plexiglas, roll up banners, fotobehang zonder naden en nog veel meer.

Beurs- en evenement reclame

Verplaatsbare displays, beurswanden en verdere beursaankledingen leveren wij, en dat helemaal op maat. Wij ontwerpen samen met uw ideeën een volledige beurs stand voor u. U kunt zo goed en netjes voor de dag komen op de jaarlijkse beurs!

Interieur

Geld besparen terwijl wij uw interieur opknappen? Met onze interieur folie kunnen wij deuren, tafels en hele keukens er weer als nieuw uit laten zien. De folies zijn er in elke gewenste kleur of motief en plakken wij direct bij u op locatie.

Stickers en drukwerk

Drukwerk, reclamezuilen, posters, opschrijfblokken, spandoeken en ga zo maar door. Wij leveren het allemaal in uw eigen stijl. Ook leveren wij stickers met een luxe uitstraling, vloer stickers voor bewegwijzering, Wall wrap stickers voor extra kleefkracht, vinly stickers en ga zo maar door.

Gevelreclame en lichtreclame

Een herkenbaar bedrijfspand straalt vertrouwen uit. Hiervoor leveren wij verlichte en onverlichte gevelreclame. Denk aan ledstrips, verlichte uithangborden, raamstickers en meer.

Laseren en graveren

Geef relatiegeschenken in uw eigen huisstijl cadeau. Met wij laseren wijndeksels, snijplanken en nog veel meer.

Textiel bedrukken en borduren

Met een eigen bedrijf wil je natuurlijk opvallend en herkenbaar zijn. Doormiddel van een logo of beeldmerk op uw werk kleding die in één oogopslag verteld waar jij voor staat! Wij bespreken samen uw wensen, levert u zelf uw kleding aan of laat u die door ons bestellen. Wij voorzien uw kledingstuk van een helder en-/of opvallend transfer of een strak borduur logo in onze eigen kleding drukkerij.